Hoppa till sidans innehåll

Kläder och utrustning


Kläder att köpa på plats (icke bställningsvaror)

I stugan har klädkommittén ett klädskåp i "gymmet" där vi har kläder på lager. Det som finns är buffar (100 kr), träningströjor i JOK-färger (150 kr) i stl 110-164, pannband (160 kr), mössor (250 kr).

Dessa är alltså inte beställningsvara och kan köpas på plats i stugan. Betalning gärna med Swish eller BG. Prata med din ungdomsledare eller direkt med Maria Rosén Thelin så hjälper vi er!

Trimtex sortiment

Här nedan hittar du information om våra klubbkläder för orientering och längdskidor. Här finns ett komplett sortiment med tävlingsdräkter och uppvärmningsställ/trainers, som du själv beställer via vår leverantör Trimtex webshop, vid fasta tidpunkter ett par ggr per säsong.

Se under respektive underkategori för bilder och detaljer om beställningsperioder mm.

ORIENTERING

LÄNGDSKIDOR

Klädbytarkväll

Varje vår försöker vi ordna en klädbytarkväll i klubbstugan så att urvuxna kläder och annan utrustning får chans att få nya ägare.

Det går till så att du som har kläder/utrustning att sälja fyller i färdiga blanketter inkl ditt Swish-nummer och fäster på dina prylar och lägger på klädbytarborden. Alla köp som görs skriver vi upp på en lista på bordet, det bästa är om ni swishar varandra direkt på plats. Klädkommittén kommer inte att hantera kontanter för er räkning, men det går bra om ni själva löser det sinsemellan såklart.

Vid detta tillfälle kommer vi även plocka fram de kläder vi har tillgängliga till försäljning i stugan, dvs träninsgt-shuirts, mössor, pannband samt buffar.

2018 blir det tisdagen den 15:e maj kl 19:00-20:00 på övervåningen i klubbstugan. Dvs direkt efter kvällens sprintträning som är vid Tabergsskolan.

Uppdaterad: 13 MAJ 2018 11:42

Medeldistans, 18 augusti, Ryttarns Mosse
A
nsvarig: Fredric Gustafsson

 

               JOK-VILDEN
      Tävla i skog och mark
   - utan karta och kompass

Medarrangörer:
Vätternrundan 14-15 juni, Rosenlund
Cykeltävling
Ansvarig: Mats Johansson

Ironman 7 juli, Jönköping
Triatlon
Ansvarig: Ingmar Andersson

Bergets Dag 7 september, Taberg
Knattelopp
Ansvarig: ?

Postadress
Jönköpings OK
Åsabadet 1
562 40 Taberg

This is a mailto link

Telefon till stugan
036 - 64083


Läs mer

 

Postadress:
Jönköpings OK - Orientering
Åsabadet 1
56240 Taberg

Besöksadress:
Åsabadet 1
56240 Taberg

Kontakt:
Tel: 03664083
E-post: This is a mailto link

Se all infoareal

nassjorehab

smalandsidrotten